NORMATIVA Campionats de l’Escola – 2019

NORMATIVA CAMPIONATS 2019

CALENDARI

 1.  23 de febrer  Circuit Escola Raimat Golf
 2.  17 de març    Circuit Escola Raimat Golf
 3.  5 i 6 abril    II Open Pro Escola Raimat Golf .
 4.  1 de juny   Circuit Miguel Angel Jiménez .
 5.  9 de juny    Circuit Escola Raimat Golf
 6.  29 de juny    Final GLS Escola Raimat Golf

Enguany , es jugaràn 7 probes al Raimat Golf Club , per als alumnes de L’escola Raimat Golf , es obligatori que els jugadors disposin de la llicència federativa i hándicap per a poder participar als campionats .

 • Els campionats es jugaràn en modalitat stableford individual , excepte les que es jugui en format parellas o per equips que s’anunciarà amb temps per als nostres canals de comunicació i futura página web .
 • Les barres de sortida , són vermelles per a les jugadores femenines i benjamins , blaves per als jugadors alevins i grogues per a infantils , cadets i junior masculins , seguint la normativa federativa .
 • Segons criteri dels professors , els jugadors més novells , podríen jugar desde les barres verdes ( no habilitades per a poder baixar hándicap )

Per als prebenjamins ( 5, 6 , 7 i 8 anys ) es mantindrà la categoría d’iniciació , en la que es jugaràn entre 3 i 5 forats (depenent disponibilitat), sempre que hi hagin un mínim de 3 inscrits , en distàncies no superiors a 150 metres .

 • La categoría prebenjamí jugarà de 3 a 5 forats
 • La categoría benjamí jugarà 9 forats
 • Les categoríes Aleví , Infantil , Cadet i Júnior jugaràn 18 forats
 • Qualsevol jugador de categoríes Aleví , Infantil , Cadet i Júnior poden jugar 9 forats , VÀLIDS PER AL HANDICAP , sense opció a premi sempre que no siguin més de 5 jugadors , en cas de ser 6 o més jugadors habilitarem 1 premi per al guanyador de la categoría 9 forats .
 • Recomanem aquesta opció per a tots els jugadors que no disposin de suficient temps per a disputar 18 forats , es molt millor jugar 9 forats que no participar als campionats .
 • El ordre de les sortides , seguirà sent el mateix que en darreres ocasions , per ordre de hándicap , d’inferior a superior .
 • Els jugadors de 18 forats serán els primers.
 • Els jugadors de 9 forats , en categoríes Aleví , Infantil , Cadet i Júnior en segon torn.
 • Els jugadors de 9 forats de categoría Benjamí en tercer torn
 • La categoría Pre-Benjamí serà la darrera .

ENTREGA PREMIS

L’entrega de premis dels campionats ( marcats amb lletra negra ) es farà el dia 29 de juny a la final GLS Escola Raimat Golf ( final marcada amb lletra blau cel al calendari ) .

El II Open Pro Escola Raimat Golf ( marcat amb lletra blau fluix ) , tindrà entrega de premis al finalitzar el mateix ,el segon dia del campionat ,  Dissabte 6 d’Abril.

La proba del Circuit Miguel Angel Jiménez , que es juga el dia 1 de juny , te la seva normativa interna per a l’entrega de premis , avisem als pares que aquesta proba es puntuable per a les vóltes vàlides per al accés al campionat Espanya per a les categoríes Benjamí , Aleví , i Infantil de 1er any .

El calendari ha estat fet intentant interferir el mínim possible al calendari de competicions del Raimat Golf Club i de les probes federatives ( publicades actualment ) .

Demanem als pares que s’apuntin aquestes probes a les seves agendes , i esperem el màxim de participació possible a totes les probes , i els que tinguin el temps just , sempre queda l’opció que juguin 9 forats .

Les probes més importants del calendari són :

II Open Pro – Escola Raimat Golf Club

Final GLS , circuit Escola Raimat Golf Club

Leave a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *