Qui som

A la nostra Escola Infantil ,   ensenyem la pràctica del golf, i a més volem oferir als nens una experiència feliç en un ambient familiar, sa i esportiu; un lloc on començar a relacionar-se, fer amics i aprendre l’esperit del golf: esportivitat, companyonia, solidaritat, respecte a les regles del joc.
Que cada cap de setmana i els dies d’entrenament siguin experiències positives.
Liderat pel nostre professor Toni Farreras i amb un equip professional de primer ordre, Dani Gonzalez , Joel Girbau……us ajudaran en l’aprenentatge del golf.
A més a més, no sols s’aprén al camp de pràctiques, també fem sortides al camp amb el professor, teòrica del golf, jocs, activitats esportives a l’aire lliure..
Vine a descobrir l’Escola Raimat Golf i conèixer el magnífic entorn ideal pels teus fills.


A l’escola de golf de Lleida.  portem més de 20 anys dedicats a ensenyar golf als nens, joves i adults. Per la nostra escola han passat jugadors que actualment competeixen en l’àmbit internacional:

Carlos Pigem, Emilio Cuartero, Gerard Piris, Alejandro Esmatges, Joel Girbau.
Ares Boira, Txus Boira, Cristina Casanella, Núria Llobet, són jugadores que gaudeixen de beca universitària als EEUU gràcies al golf.


PROFESSORS


Director de l’Escola Raimat Golf

Toni Farreras, director escola

Toni Farreras, jugador professional des de l’any 2002, sempre ha enfocat la seva carrera professional cap a la docència. Va competir al circuit Nacional, antic Loewe – Peugeot, i després al Peugeot Tour durant 4 anys, per a aprendre i entendre que és la competició en l’àmbit professional.
Després d’aquesta etapa, ha estat sempre en reciclatge continuat, assistint a múltiples seminaris de Biomecànica aplicada al món del golf, sempre amb intenció de poder transmetre als seus alumnes les últimes i millors tècniques per aconseguir extraure el millor rendiment possible als seus jugadors .
En els darrers anys, ha obtingut les certificacions de TPI Certified Junior Coach nivell 3, i el NETWORK INSTRUCTOR de Stack&Tilt entre altres.

Professor de l’escola Raimat Golf

Dani Gonzalez, tècnic escola

Dani González, TD1, tècnic esportiu de golf,  dirigeix a l’equip de monitors que ens ajuden a fer les classes infantils dels dissabtes i entre setmana, que són les del nivell d’iniciació i perfeccionament, plataforma des de la que tots els nens/es de l’escola inicien la seva afició pel golf.